Binnen het zeer brede werkveld van Human Resources kunnen wij ondersteunende diensten bieden. Een breed draagvlak in de organisatie om de veranderingen echt in de praktijk te brengen is integratie van uw HR beleid in het project noodzakelijk. Daarom zal er vrijwel altijd ook HR advies in onze dienstverlening opgenomen zijn.

Wij bieden onder meer HR advies aan op de volgende gebieden:

 

  • de ontwikkeling en implementatie van de effectief Performance Management systeem, om de doelstellingen en ontwikkeling van uw medewerkers te bevorderen.
  • ondersteuning en advisering bij de implementatie van Het Nieuwe Werken. Ter ondersteuning van uw interne discussie hebben wij een mindmap gemaakt.
  • samen met partners, waaronder een bedrijfspsycholoog, kunnen wij een zeer breed pakket aan HR advies-diensten leveren.
  • ook op het gebied van fusie, overname, herstructuring kunnen wij u van HR advies dienen.
  • dankzij een zeer lange en grondige internationale ervaring kunnen wij ook ondersteuning bieden op het gebied van omgaan met cultuurverschillen. Op dit terrein binnen het HR advies werken wij samen met een partners in diverse landen, o.a. Duitsland, Frankrijk, Italië, Engeland, Denemarken, Noorwegen, Israël, Taiwan en USA.
  • op een nieuwe manier naar motivatie en beloning kijken. Wij zijn mede geïnspireerd door Daniel Pink’s presentatie bij TED®:

Samen met onze partner organisaties Kennis Clinics en Creative Trainers verzorgen wij workshops op het gebied van leiderschap, tijdmanagement, creatief denken, LEAN, Theory of Constraints, Social Media etc.