“In een behoorlijk ingewikkelde bedrijfskundige situatie hebben we Gert Laman gevraagd assistentie te verlenen. Hij heeft ons advies gegeven betreffende financiële en strategische beslissingen welke we moesten nemen. Gebleken is dat hij maar een half woord nodig heeft en daaruit juiste conclusies trekt. Bij ons heeft dat geresulteerd in een succesvolle overname van een bedrijf alsmede verkoop van een van de bedrijfstakken die we hadden. Gert is een persoon met een enorme schat aan kennis en ervaring welke hij ook op de juiste manier weet te verwerken. Wij zullen in de toekomst zeker weer eens gebruik van zijn diensten gaan maken.”

Tammo Schut, eigenaar TSH Beheer BV

“Ik ken Gert als een creatieve man die door zijn grote betrokkenheid in een korte tijd veel gedaan krijgt. Hij heeft een uitdaging nodig waar hij zijn tanden in kan zetten en waardoor er verbeteringen in bedrijfsprocessen tot stand komen. Door zijn gevoel voor humor en zijn veelzijdigheid is hij een prettige gesprekspartner. In teams is hij oprecht geïnteresseerd in de andere teamleden en zoekt hij win-win situaties waarin ieders belang is meegewogen.”

Dirk van der Schaaf, Jane Management Consultants International.

“Gert is een uitstekende financiele professional met COO potentie. Zijn werk en oordeel is degelijk, hij werkt snel, houdt oog voor detail en blijft kalm onder alle omstandigheden. Bovendien is hij een prettig persoon om mee te werken; een echte teamspeler.”

Frank Lenselink, CEO Scantech BV

“Ik had het plezier om de afgelopen vijf jaar met Gert te werken. Hij was in staat om zijn “multi task job” goed te managen met de juiste prioriteiten en zonder zaken te laten liggen. Managing HR in Europa en Midden Oosten is niet eenvoudig, maar hij deed dit op een heel plezierige wijze. Hij is een harde werker en een betrouwbare partner.”

Stefano Avezzù, VP General Manager FSI Europe.

“Ik heb met Gert aan internationale projecten gewerkt en vond hem heel attent en grondig in zijn werk. Ik leerde hem kennen als een persoon die bijzondere aandacht voor zowel de ondernemingsbelangen als werknemersbelangen had. Hij neemt zijn rol en de invloed van zijn handelingen en beslissingen op anderen zeer serieus.

Dr. Megan Rounds,  Owner Perculcha LLC /  Adjunct Professor at Concordia University

“Ik werkte met Gert als HR/OD Business Partner bij FSI International. Wij werkten samen aan een international organisatie ontwikkelings project. Wij reisden samen naar de diverse Europese vestigingen. Het was duidelijk dat Gert veel respect bij collega’s en medewerkers had en hij onderhield effectieve en professionele werkrelaties naar alle kanten. Ik zou in toekomst graag weer eens de kans krijgen om met hem samen te werken.

Lora Geiger PCC MSC Ed.D., Director of Human Resources at TURCK Inc.

“Ik heb met Gert gewerkt in zijn rol als Controller en HR Director voor FSI International in Europa. Gert had een zeer omvangrijk takenpakket aan de HR functies in vijf landen samen met de financiele taken. Hij deed een goede job in het vertegenwoordigen van FSI International en het uitzetten en implementeren van het beleid in Europa. Hij werkte succesvol samen met de VP voor Europa.

Marc Ahmann, SR VP Human Resources & TV Sales at ShopNBC

 

Referenties Lamanagement